dijous, 3 de febrer del 2011

HEM ANAT AL TEATRE



ELS NENS I NENES DE P-5 I 1R HEM ANAT ALS LLUÏSOS A VEURE L'OBRA "JA NO TINC POR"

RESUM DE L'OBRA:

En Pol, un nen d’uns 6 anys, acaba d’arribar fa pocs dies a un nou barri d’una nova ciutat, amb la seva mare i la seva germana. Elles es diuen Elena –la mare- i Sara, la germana, que té 2 anys més que ell.
El problema és que en Pol és un nen molt poruc i el canvi de casa no l’ha ajudat gens: Té por de les persones desconegudes, d’anar a una nova escola, i fi ns i tot de personatges fantàstics que s’imagina. En resum, té por de tot allò que no coneix.
Per sort, la seva mare i la seva germana l’animen a descobrir el seu nou barri, els altres nens, tot comptant amb l’ajuda de l’Avi Peret, un senyor molt simpàtic que treballa a una petita botiga de comestibles. Aquest avi explicarà als dos germans la utilitat de la por en alguns casos, i també perquè és tant negativa en altres.
Però, sobretot, l’Avi els ensenyarà a fer front a les pors fent servir el teatre, cosa que posaran en pràctica juntament amb dos dels nous companys d’escola de la Sara:
en Carles i la Lídia.
A partir d’aquí, en Pol s’anirà desfent de moltes pors, i d’una forma tal que ens donarà una sorpresa al fi nal de l’aventura, enfrontant-se a un perill realment seriós, que li farà comprendre què és en realitat el valor.