dijous, 27 de gener de 2011

COMPARTIM EL QUE HEM APRÈS DELS DOFINS I DELS TAURONSAQUESTA SETMANA ELS NENS I NENES DE
P-4 FOLLETS, P-4 GEGANTS I P-5 ESTELS S'HAN EXPLICAT EL PROJECTE.

UN BON DIA ALGUNS NENS I NENES DE P-4 VOLIEN SABER SI ELS DOFINS S'ASSEMBLEN MOLT O POC ALS TAURONS. COM HO PODRÍEM SABER? VAN PREGUNTAR-SE. JA HO TINC! HO PREGUNTAREM ALS ESTELS! VA DIR ALGÚ.I TAL DIT, TAL FET! LA MARCE, LA PILAR I LA MARIA VAN FER UNA REUNIÓ I BEN AVIAT ESTAVA TOT ORGANITZAT. UN MATÍ MIG GRUP D'ESTELS VAN ANAR A EXPLICAR COSES DELS TAURONS A TOTS ELS GEGANTS. I DESPRÉS ELS NENS I NENES DE GEGANTS VAN EXPLICAR-LOS MOLTES COSES SOBRE ELS DOFINS.

L'ENDEMÀ L'ALTRE MIG GRUP D'ESTELS VA ANAR A LA CLASSE DELS FOLLETS I TAMBÉ ES VAN EXPLICAR TOT EL QUE HAN APRÉS AMB ELS PROJECTES DELS DOFINS I DELS TAURONS. TOT I SER ANIMALS QUE SEMBLAVA QUE EREN MOLT IGUALS, HEM DESCOBERT QUE SÓN EN REALITAT MOOOOOOOLT DIFERENTS. VA SER MOLT INTERESSANT TOT EL QUE ELS NENS I LES NENES S'EXPLICAVEN (AMB UNA MIQUETA D'AJUDA DE LES TUTORES).

LES MESTRES TAMBÉ VAM VEURE QUÈ GRANS ES FAN AQUETS NENS I NENES, JA QUE HAN APRÉS MOLT D'AQUESTS ANIMALS, S'HO HAN EXPLICAT MOLT BÉ I ENTRE TOTS HEM COMPARTIT EL QUE HEM APRÈS.

MOLTES FELICITATS FOLLETS HO VAU FER MOLT BÉ! L'ENHORABONA GEGANTS VAM ENTENDRE TOTES LES COSES DELS DOFINS SUPER BÉ! ESTELS ES NOTA QUE SOU ELS GRANS DEL PARVULARI, FELICITATS!VOLEU VEURE UNS PETITS VÍDEOS DE COM NEIXEN ELS TAURONS I ELS DOFINS? ÉS MOLT DIFERENT SABER QUE SÓN MAMÍFERS O PEIXOS, QUE VEURE-HO EN DIRECTE... QUÈ EMOCIONANT OI?

www.UNA FEMELLA TAURÓ DEIXA L'OU, DESPRÉS D'UNS 8 MESOS SURT LA CRIA

www.NAIXEMENT D'UN DELS POCS TAURONS QUE SURT DE L'OU QUE HI HA AL VENTRE DE LA FEMELLA

www.NAIXEMENT D'UN DOFÍ

www.NEIX UN DOFÍ